Poišči prenočišče Ponudbe Last Minute Pavšalne ponudbe Pošlji poizvedbo

Slovenski Deutsch English

Počitniški apartmaji & Hoteli v Sloveniji

Pocitniski-apartma Bohinjsko jezero Apartmaji ALP
Pocitniski-apartma
-25% ponujajo
30.00 € (40.00)

Pocitniski-apartma Bohinjska Bistrica Apartmji Arh
Pocitniski-apartma
-20% ponujajo
108.00 € (135.00)


Kazalo prenočišč Slovenije

V kazalu prenočišč Slovenije so počitniške hiške, hoteli, penzioni in počitniški apartmaji v Sloveniji. Število vnosov v kazalu pprenočišč Slovenije: 185


Pri nas zagotovo najdete prenočišče

Iščete počitniški apartma ali hotel v Sloveniji, ki je primeren za alergike ali v katerem so dovoljeni hišni ljubljenčki?

V kazalu prenočišč Slovenije

lahko na podlagi 40 različnih iskalnih kriterijev najdete prenočišče, ki vam najbolj ustreza. Naši gostitelji nudijo privlačne pavšalne ali Last Minute ponudbe. Ekskluzivne počitniške hiške, Wellness hoteli, domači penzioni ali praktični počitniški apartmaji, za vsak okus imamo nekaj.

Za kulinarični užitek

Lahko rezervirate namestitev s samopostrežnim zajtrkom ali polni penzion in vegetarijanske kuhinje. če je vreme v Sloveniji ni bilo niti tako velika, da je tudi savna in bazen lahko izbirate.

Planirajte vaše počitnice

dobro izgleda in truda za ekskluzivni hotel, družinsko nastanitve in apartmaji. Vendar je mogoče najti v iskanju, ki je enostaven za uporabo kriterijev iskanja, da bi našli nastanitev, ki ustreza vašim potrebam.

Slovenija pocitniski apartmaji Slovenija pocitniski apartmaji od: 15.00 €
Hiša s 3 apartmaji ***,**** in sobami se nahaja v mirnem in zelenem okolju. V njih prespi lahko 20 oseb.so odlično opremljeni (pomivalni in pralni stroj, TV, klima, internet wireless, vsa potrebna oprema za bivanje...)Prostori so zelo prijetni in udobni. Pred hišo je vrt za piknik in parkirišče, v hiši pa še prostor za shranjevanje športne opreme in skupni prostor za druzenje

Slovenija hoteli Slovenija hoteli od: 30.00 €
Hotel FARAON *** je lociran v mirnem in prijetnem predelu Celja, ob reki Savinji, ob kateri vodi do centra mesta lepa sprehajalna pot (cca. 10 min. peš). V prenovljenem hotelu je gostom na voljo 27 udobno opremljenih sob in dva apartmaja, od tega polovica s pogledom na park in bazene. Vse sobe so opremljene s tuš / WC, KTV, telefonom in internetom.

Slovenija penzioni Slovenija penzioni od: 25.50 €
Se nahaja v majhni vasi Ribno, 2 km od Blejskega jezera, blizu reke Save, je ta penzion za vse, ki iščejo mir in prijazno ponudbo. Ponudba: 14 sob, 1 apartma (do 5 oseb), vse s prho/kadjo, WC, sušilec za lase, telefon, SAT TV, večina sob ima balkon. Nudimo nočitev z zajtrkom. Imamo lepo teraso (kozolec) in vrt.

Slovenija pocitniski dom Slovenija pocitniski dom od: 18.00 €
Stanovanje stoji na levem bregu smaragdne Soče v majhni in mirni vasici Volarje, na poti med Tolminom in Kobaridom. Vsekakor je primerna za vse tiste, ki bi si želeli naužiti miru, se spočiti in si ogledati vse naravne znamenitosti prečudovite doline, ki jo je izdolbla reka Soča. Lokacija, kjer se počitniško stanovanje nahaja, nudi veliko možnosti za ukvarjanje z vodnimi športi

Slovenija kmetija Slovenija kmetija od: 23.00 €
Doživite Plekijo v njeni lepoti ter se sprostite in oddahnite od stresa v prijetni domači ambient turistične kmetije Dervarič v mirnem in čistem okloju in uživajte v lepoti goric ob domači hrani, izvrstnem vinu in ostalih domačih izdelkih.

Slovenija zasebne namestitve Slovenija zasebne namestitve od: 15.00 €
Hiša je nalepi lokaciji v Srednje vasi, le 3 km oddaljene od Bohinjskega jezera.Urejen vrt za počitek in sprostitev, veliko možnosti za sprehode, športne aktivnosti ali izlete v Triglavski narodni park. Dobrodošli!