Slovenski Deutsch English

Hotel v Postojna Hotel Epicenter

Hotel Epicenter (Postojna) Savna Tenis Moznosti kongrese Wellness Whirlpool Primerno za alergike prijazno druzini/otrokom prijazno kolesom Klimatska naprava mirno TV Gril Internet WLAN
Hotel Postojna Hotel Epicenter Bild 1 Opis hiše:
Hotel Epicenter leži na obrobju mesta Postojna in je le 2 kilometra oddaljen od naravne znamenitosti Postojnske jame.Okolje hotela s privlačnimi sobami in apartmaji je odlična izbira za ljudi, ki si želijo tako mirnih, kot tudi zabavnih ter družbeno obarvanih doživetij. Nudimo Vam 24 sob in 8 apartmajev, ki so opremljeni s klimo, kabelsko televizijo, telefonom, sodobno kuhin

Cenik:
Enoposteljne sobe od 55 EUR na noč, Dvoposteljne sobe od 35 EUR na osebo, na noč, troposteljne sobe od 33 EUR na osebo, na noč. Otroci do 5 leta brezplačno (na osnovnem ležišču v dp), 30% za otroke med 5 in 12 letom starosti. Navedene cene vključujejo zajtrk.
Koledar rezervacij
Prikaz na map
Pošlji poizvedbo
Hotel
od cene:40.00 €
Zvezdice: ***
Postelje: 74
Opisa dovoza:
Prijava po 15 uri / odjava do 10 ure. Ko zapustite avtocesto, sledite napisom Epicenter in ob drugem semaforju zavijte levo.
oprema:
Savna, Tenis, Možnosti kongrese, Wellness, Whirlpool, Primerno za alergike, prijazno družini/otrokom, prijazno kolesom, Klimatska naprava, mirno, TV, Gril, Internet WLAN.
kontaktni:
Hotel Epicenter
Manuela Avčin
Kazarje 10
6230 Postojna
Telefon: +386 (5) 700 22 00
Faks: +386 (5) 700 22 44
E-pošta: Poslati potražnju
Internet: