Slovenski Deutsch English

Mladinsko prenočišče v Kranjska Gora Hostel Pr tatko

Hostel Pr tatko (Kranjska Gora) Prevoz Balkon/terasa Hisni ljubljencki dovoljeni mirno TV Internet WLAN
Opis hiše:
V hostlu boste spoznali nove prijatelje in doživljali neverjetne stvari, ki jih ne boste nikoli pozabili. Pripovedovali si boste zgodbe in izmenjavali izkušnje z vaših popotovanj z gosti iz vsega sveta in dobili boste obČutek za edinstveno slovensko kulturo in slikovito okolico Julijskih Alp. Sami organiziramo izlete in aktivnosti za naše goste glede na njihove želje in zmožno

Cenik:
Privatna soba za 4 osebe stane 60 EUR na noč, postelje v skupnih ležiščih pa 14 EUR. Turistična taksa je vključena. Ostala ponudba: - pralni stroj-4 EUR, - kuhinja, - brezžiČni internet-brezplačno, - turistiČne informacije, - prostor za piknike, - balkon za kadilce, - domaČe živali dobrodošle-5 EUR na dan, - kabelska televizija, - moderna kopalnica s tušem in bidejem, - organizirani prevozi-cena je odvisna od destinacije, - organiziramo tudi razliČne športne aktivnosti ter smuČarske in snowboarderske teČaje-cena je odvisna od aktivnosti, - organiziramo uČne ure Čebelarjenja in gojenja gob-cena je odvisna od dolžine predavanj in števila prijavljenih oseb -tečaji nordijske hoje-cena je odvisna od programa.

Pošlji poizvedbo
Mladinsko prenočišče
od cene:13.00 €
Zvezdice: *
Postelje: 14
Opisa dovoza:
Prijava od 13.00 naprej, odjava do 10.00. Hostel se nahaja v samem centru vasi Podkoren. KAKO PRIDETE DO NAS? V Sloveniji vas bo cesta Ljubljana–Kranj–Jesenice–Kranjska Gora-Podkoren pripeljala do hostla; v Avstriji vas bo pot peljala iz Beljaka (Villach) čez Korensko sedlo v Podkoren oz. skozi Karavanški predor preko Jesenic v smeri Kranjske Gore do našega hostla; Mejo med Italijo in Slovenijo boste prečkali na mejnem prehodu Rateče, nato pa boste v smeri Kranjske Gore našli vas Podkoren, v njenem centru pa hostel Pr' tatko.
oprema:
Prevoz, Balkon/terasa, Hišni ljubljencki dovoljeni, mirno, TV, Internet WLAN.
kontaktni:
Hostel Pr tatko
Martina Gregori
Podkoren 72
4280 Kranjska Gora
Telefon: +386 31 479 087
Faks:
E-pošta: Poslati potražnju
Internet: