Slovenski Deutsch English

Počitniški apartma v Bled Apartmaji- ZUPANČIČ

Apartmaji- ZUPANČIČ (Bled) Balkon/terasa prijazno druzini/otrokom prijazno kolesom Klimatska naprava Kadilci mirno TV Gril Internet WLAN


Opis hiše:
Hiša se nahaja na planoti ob robu gozda , mirnem okolju in v jutrih vas prebuja sončni objem in ptičje petje .Raj za goste kateri si zaželijo miren dopust v neokrnjeni naravi.

Cenik:
Cena nastanitve Ap/2 -STUDIO 35€ - 40€ /NOČ AP/2+2 (priporočamo družini) 60€ - 70€ /noč Ap/6 oseb 100€ - 110€ /noč in dnevno se dodatno zaračunava turistična taxa.Zajtrk se obračuna dodatno ! Otroci ki spijo v otroški posteljici ali na skupnem ležišču s starši imajo brezplačno nočitev.V ceni je že vračunana posteljnina ,brisače in končno čiščenje.

Pošlji poizvedbo
Počitniški apartma
od cene:15.00 €
Zvezdice: ***
Postelje: 12
Opisa dovoza:
Prijava gostov ob 14.00 uri in odjava ob 11.00uri. Ko zapuščate Bled in se peljete v smeri Bohinja vas po 2,5km vožnje usmeri tabla z napisom BOHINJSKA BELA v samo vas.Peljete se mimo cerkve in po 50m vožnje zasledite tablo z rumenim napisom APARTMAJI - Zupančič sledite oznakam in 200m po hribu navzgor se pripeljete na planoto ,kjer se nahajamo.
oprema:
Balkon/terasa, prijazno družini/otrokom, prijazno kolesom, Klimatska naprava, Kadilci, mirno, TV, Gril, Internet WLAN.
kontaktni:
Apartmaji- ZUPANČIČ
BOŽA ZUPANČIČ
BOHINJSKA BELA 13/A
4260 Bled
Telefon: +386(0)31 385 188
Faks:
E-pošta: Poslati potražnju
Internet: