Slovenski Deutsch English

Počitniški apartma v Bohinjska Bela Apartmaji Zupančič Jure

Apartmaji Zupančič Jure (Bohinjska Bela) Primerno za alergike Balkon/terasa prijazno druzini/otrokom prijazno kolesom Hisni ljubljencki dovoljeni Klimatska naprava Kadilci mirno TV Gril Internet WLAN
Opis hiše:
Hisa se nahaja od robu gozda,na hribu z čudovitim razgledom na okoliške hribe in na samo vas.v mirnen okolju z velikim vrtom prijazno za brezskrbno igro otrok .Živimo v neokrnjeni naravi in v jutrih nas pozdravlja ptičje petje.

Cenik:
Apartma za dve osebi-Studio 38€/noč Apartma 2+2 (družinski) 70€/noč Apartma za 6 oseb 110€/noč Cene so za čas : od 1.07. - 20.09. Gostom kateri bivajo 10noči jim eno noč podarimo z večerjo!

Pošlji poizvedbo
Počitniški apartma
od cene:18.00 €
Zvezdice: ***
Postelje: 12
Opisa dovoza:
Prihod gostov ob 14.00 uri/ odhod 10.00uri Ko se pripeljete na Bled ,nadaljujete pot ob jezeru v smeri BOHINJ ,prva vas od Bleda (2,5km vožnje) vas tabla z napisom BOHINJSKA BELA usmeri v samo vas.Na desni strani ceste je cerkev in le 50m naprej vas usmeri tabla z napisom APARTMAJI ZUPANCIC in sledite oznaki ,katera vas pripelje do apartmaja.
oprema:
Primerno za alergike, Balkon/terasa, prijazno družini/otrokom, prijazno kolesom, Hišni ljubljencki dovoljeni, Klimatska naprava, Kadilci, mirno, TV, Gril, Internet WLAN.
kontaktni:
Apartmaji Zupančič Jure
Zupančič Jure
Bohinjska Bela 13/a
4263 Bohinjska Bela
Telefon:
Faks:
E-pošta: Poslati potražnju
Internet: