Slovenski Deutsch English

Zasebni najemodajalec v Brežice Počitniško stanovanje Gasa

Počitniško stanovanje Gasa (Brežice) Garaza Tenis Prevoz Wellness Primerno za alergike prijazno druzini/otrokom prijazno kolesom Hisni ljubljencki dovoljeni Klimatska naprava mirno TV Internet WLAN
Privatvermieter Brežice Počitniško stanovanje Gasa Bild 1 Opis hiše:
Apartma se nahaja v starem mestnem jedru Brežic, na območju, ki je nekoč bilo znotraj mesnega obzidja gradu Brežice. Popolnoma prenovljen in na novo opremljen apartma velikosti 55m2 ponuja udobno preživetje dopusta za 4+2 osebe. V pritličju apartmaja se nahaja dnevna soba, kuhinja z jedilnico in hodnik. V prvem nadstropju pa sta dve spalnici in kopalnica.

Cenik:
Najem apartmaja že od 55€ na dan! Cena vključuje: uporabo posteljnega perila in brisač porabljeno električno energijo in vodo čiščenje apartmaja ob odhodu gostov Popust za otroke: Otroci do 5 let brez dodatnega ležišča, v apartmaju z dvemi odraslimi osebami, brezplačno. Doplačila: Turistična taksa na osebo 1.01€ / otroci 7-17 let 0,50 €, turistična taksa ni vključena v ceno apartmaja. Posebnosti nastanitve: dovoljene domače živali (doplačilo 20,00 € za končno čiščenje) lastnik ne živi v objektu možnost pranja in likanja perila ostali jeziki: angleški, italijanski, hrvaški, srbski
Koledar rezervacij
Pošlji poizvedbo
Zasebni najemodajalec
od cene:50.00 €
Zvezdice: ***
Postelje: 6
Opisa dovoza:
Prijava po 12 uri, odjava do 10 ure. Apartma se nahaja v centru mesta, pri vodnem stolpu se zavije levo, apartma je na levi strani čez 50m.
Privatvermieter Brežice Počitniško stanovanje Gasa Bild 2 oprema:
Garaža, Tenis, Prevoz, Wellness, Primerno za alergike, prijazno družini/otrokom, prijazno kolesom, Hišni ljubljencki dovoljeni, Klimatska naprava, mirno, TV, Internet WLAN.
kontaktni:
Počitniško stanovanje Gasa
Ljubo Isakoviæ
Ulica stare pravde 8a
8250 Brežice
Telefon: 040 227 363
Faks:
E-pošta: Poslati potražnju
Internet: